fbpx
Szukasz informacji?

Baza Wiedzy

To miejsce, w którym znajdziesz przydatne artykuły dotyczące obsługi aplikacji i zarządzania Twoim kontem.

Przeglądasz:

Co się dzieje z moim kontem po rezygnacji z aplikacji? 

W sytuacji, gdy nie wykupisz płatnego dostępu do konta (zrezygnujesz z korzystania z aplikacji), dostęp do konta zostaje zablokowany. W terminie 120 dni od daty zablokowania dostępu do konta – w związku z rezygnacją – dostęp do konta może być przywrócony pod warunkiem dokonania odpowiedniej płatności. Po tym czasie materiały zgromadzone i zapisane w aplikacji, w tym wszystkie karty, będą nieodwracalnie usuwane. Więcej informacji znajdziesz w naszym Regulaminie na https://beautycheck.pl/regulamin/.

W bazie wiedzy nie ma informacji, których szukasz? Skontaktuj się z nami z zakładki moje konto poprzez funkcję zgłoszeń. Wyślij zgłoszenie z Twoim problemem.

Ciasteczka? Czemu nie, przecież chcemy dopasować się do Twoich potrzeb. Klikając „Akceptuj”, wyrażasz zgodę na przechowywanie wszystkich plików cookies na Twoim urządzeniu.

Menu: